Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Dimecres, 15 de febrer del 2017
Polinyà s'adhereix a la campanya "Casa nostra, casa vostra"
La manifestació s'ha convocat el 18 de febrer a Barcelona amb l'eslògan "Prou excuses. Acollim ara"

L’Ajuntament de Polinyà s’ha adherit a la campanya “Casa nostra, casa vostra” que prepara per al dissabte 18 de febrer una gran manifestació a Barcelona que aspira a ser la més nombrosa que s’hagi fet a Europa arran de l’actual crisi del refugi. El Ple municipal va aprovar un moció d’adhesió i suport a aquesta campanya que compta amb el suport de 900 entitats i un manifest que ja han signat més de 70.000 persones.

La Manifestació Volem Acollir s’ha convocat amb l’eslògan “Prou excuses. Acollim ara”, i vol interpel·lar directament a les institucions perquè assumeixin les seves responsabilitats. Un centenar d'entitats convoquen la manifestació.

La manifestació arrencarà a les 16h a la plaça Urquinaona de Barcelona, baixarà per Via Laietana, continuarà per carrer doctor Aiguadé, entrarà al parc de la Barceloneta, i acabarà al passeig Marítim, davant del mar. El recorregut vol simbolitzar que la ciutadania surt del centre de la ciutat i acaba portant el clam fins a la riba del Mediterrani, el mar on l’any passat van morir, com a mínim i segons dades de l’ACNUR, 5.022 persones.

Trobareu tota la informació sobre la campanya i la manifestació de dissabte al web www.casanostracasavostra.cat. En aquest portal també es poden obtenir les banderoles que serviran per formar una gran onada blava des de la plaça Urquinaona fins al mar, a més de signar el manifest d’adhesió.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat