Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Notícies del Ple


Dimarts, 10 de gener del 2017
Ple extraordinari de gener: IBI i conveni intermunicipal per al servei del taxi
El Ple de l’Ajuntament de Polinyà ha celebrat una sessió extraordinària amb dos únics punts a l’ordre del dia: l’aprovació provisional de la modificació del tipus de gravamen  de l’Impost sobre Béns Immobles Urbans i la ratificació del conveni de coordinació intermunicipal entre diferents ajuntaments de les comarques del Vallès Oriental i el Vallès Occidental per a la prestació conjunta del servei de taxi.

Pel que fa al primer punt, la proposta ha estat rebutjada amb els vots en contra de PP, ERC, Guanyem Polinyà i CiU i els vots a favor de PSC i EUiA. La proposta consistia en un augment del tipus de gravamen de l’IBI de manera que l’import del rebut final fos el mateix que el de 2016. El rebuig d’aquesta proposta significarà una reducció del 8% en l’impost de l’IBI de 2017 a causa de la rebaixa del valor cadastral d’aquest any.

Pel que fa al conveni que Polinyà ha signat amb 12 municipis més del Vallès Oriental i el Vallès  Occidental per unificar el servei de taxi, aquest ha quedat ratificat pel Ple de l’Ajuntament amb els vots favorables de tos els partits. El conveni permetrà que els ciutadans de la zona puguin fer servir el servei del taxi com si es tractés d’un mateix àmbit territorial.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat