Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Cultura


Dilluns, 27 d'octubre del 2014
Pintura d'un mural a la zona infantil de la biblioteca per celebrar el 15è aniversari
L'il·lustrador Valentí Gubians va anar explicant el procés als infants
La biblioteca de Polinyà celebra els mesos d'octubre i novembre el seu 15è aniversari; per això s'han programat una sèrie d'activitats pensant en les persones que habitualment són usuàries d'aquest equipament.

Divendres durant tota la tarda es va portar a terme una de les activitats més destacades d'aquesta celebració, es tracta de la pintura d'un dibuix mural a la zona infantil per part de Valentí Gubianas, conegut pels seus treballs d'il·lustració en llibres infantils. La tasca es va allargar tota la tarda i part de la nit, però durant l'estona central, moment en què hi havia més expectació a la zona infantil l'artista va anar explicant als infants el procés.


Amb motiu d'aquest aniversari, la biblioteca lliurarà pendrives commemoratius a les persones que utilitzin el servei en els propers dies (fins a exhaurir existències).

Altres activitats que s'han previst per a la celebració, a més de les cites de l'hora del conte i del club de lectura, és l'acte amb l'escriptor Vicenç Villatoro, previst per al dimarts 18 de novembre. En el marc del club de lectura s'ha convidat l'autor perquè els participants a la tertúlia puguin fer-li arribar les seves impressions sobre la lectura. A més l'activitat també fa referència al Tricentenari ja que l'obra comentada, "La dona a la finestra" recrea el setge de Barcelona del 1714.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat