Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Cultura


Divendres, 24 d'octubre del 2014
Pintura d'un mural en directe a la zona infantil de la Biblioteca per celebrar el 15è aniversari
També es farà obsequi d'un pendrive commemoratiu
La biblioteca de Polinyà celebra els mesos d'octubre i novembre el seu 15è aniversari; per això s'han programat una sèrie d'activitats pensant en les persones que habitualment són usuàries d'aquest equipament.

Aquesta tarda hi ha prevista una de les activitats més destacades d'aquesta celebració, es tracta de la possibilitat d'assistir en directe al dibuix d'un mural a la zona infantil. A partir de les 16.30 h, l'il•lustrador Valentí Gubianas, conegut pels seus treballs en llibres infantils, serà l'encarregat de decorar una de les parets de la sala i a més, s'implicarà els infants en aquesta activitat. Hi sou tots convidats!

Amb motiu d'aquest aniversari, des d'aquesta tarda la biblioteca lliurarà pendrives commemoratius a les persones que utilitzin el servei en els propers dies (fins a exhaurir existències)

Altres activitats que s'han previst per a la celebració, a més de les cites de l'hora del conte i del club de lectura, és l'acte amb l'escriptor Vicenç Villatoro, previst per al dimarts 18 de novembre. En el marc del club de lectura s'ha convidat l'autor perquè els participants a la tertúlia puguin fer-li arribar les seves impressions sobre la lectura. A més l'activitat també fa referència al Tricentenari ja que l'obra comentada, "La dona a la finestra" recrea el setge de Barcelona del 1714.

 

 

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat