Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Medi Ambient


Dilluns, 30 de setembre del 2013
Pedalada popular en el marc de la setmana europea de la mobilitat sostenible
Més de 110 persones hi van participar
El passat dia 28 de setembre es va celebrar una pedalada popular per a celebrar el dia sense cotxes dins del context de la Setmana Europea de la mobilitat sostenible i segura que, al 2013 té com a frase insígnia: Aire net, fes el pas. Un total de 119 participants van poder gaudir d'una passejada pels carrers de Polinyà. El més jove dels participants va estar en Lluc de només 1 any i el més gran en Miguel Vera de 77. Un èxit que esperem repetir l'any vinent.

La pedalada la va organitzar el Grup Ciclista de Polinyà i l'Ajuntament amb la col•laboració del Club Patí, El Grup i amb el suport de Semat SA i PAU SA. A banda de la l'Ajuntament amb l'empresa de serveis de recollida de residus, neteja viària, deixalleria i jardineria va organitzar un taller de vanos i una xocolatada acompanyada de magdalenes utilitzant productes del comerç just.

Aprofitant que es feia aquesta pedalada es va presentar la deixalleria mòbil i aquest nou servei es va posar en marxa el passat dia 30 de setembre. La deixalleria mòbil té com a objectiu apropar la deixalleria als polinyanencs i polinyanenques per a que seleccionin millor les deixalles. Des de l'Ajuntament esperem que aquest servei sigui útil i ajudi a la població a fer millor la recollida selectiva.

Consulteu els detalls d'aquest servei en l'enllaç adjunt.


Aprofitem per a recordar que els usuaris de la deixalleria municipal, han de presentar els albarans de lliurament de residus durant el mes d'octubre per a poder beneficiar-se de la bonificació de la taxa de residus. La data límit és el 4 de novembre a les 14h i us heu d'adreçar a l'organisme de recaptació del c/Pirineus on haureu de presentar els albarans del 2012 ja que és ara quan es gira el rebut del servei prestat l'any anterior.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat