Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Via Pública


Dimarts, 3 de novembre del 2015
Inici de les obres per traslladar el pas de vianants de la carretera de Sentmenat a la cruïlla amb el carrer Sant Vicenç i instal·lar-hi un semàfor
Aquesta setmana s'han iniciat les obres de millora de l'encreuament per a vianants de la carretera de Sentmenat a la cruïlla amb carrer Sant Vicenç i Palau de Plegamans, aquest és un pas que s'utilitza sobretot a les hores d'entrada i sortida de les escoles i, per seguretat, fins ara s'ha de dotar de servei policial per regular el trànsit.

La millora consisteix a desplaçar el pas de vianants existent a l'altra banda de la cruïlla, la nova ubicació del pas de vianants tindrà uns accessos amb voreres molt més amples que les actuals i sense barreres arquitectòniques. També es farà una rasa de costat a costat de la via per instal·lar un semàfor i augmentar la seguretat en aquest pas de vianants.

A mitjans de setmana s'haurà de fer restriccions de trànsit a la zona per poder portar a terme les obres necessàries, tot i que la carretera no quedarà tallada ja que els vehicles es podran desviar pels laterals.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat