Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Divendres, 18 de març del 2016
El POL posa en marxa un programa d'orientació laboral per a aturats majors de 45 anys
15 persones han rebut orientació laboral específica i han practicat nous processos de selecció com l'speed dating

“+45 Treu partit del teu potencial professional” és un projecte d’orientació laboral per a persones majors de 45 anys que estiguin a l’atur. Aquest és el primer any que el POL organitza aquest programa que compta amb 15 participants. Des del 9 de febrer i fins al juny treballaran per a millorar les seves competències professionals, rebran orientació laboral i formativa i aprendran a defensar les seves candidatures durant una entrevista de feina.

Les competències professionals que es treballen durant el programa són, principalment, la negociació, el tracte amb el client, la comunicació i la relació interpersonal, la capacitat d’organització a la feina i com mantenir una actitud positiva i regular les emocions. 

Els participants també han posat en pràctica una nova dinàmica cada vegada més habitual en la selecció de personal: l’speed dating. Es tracta d’un sistema ràpid i directe, inspirat en el sistema de cites ràpides per a trobar parella, que s’ha implantat en la selecció de personal. Durant l’speed dating un número igual de professionals de Recursos Humans i de persones candidates a un lloc de feina participen en entrevistes creuades. Cada aspirant disposa de tres minuts per presentar-se i convèncer a cadascun dels reclutadors que és la persona més adequada per al lloc laboral a cobrir. En aquesta sessió han participat professionals d'empreses com Ranstad, Ilpea o Forpimes. 

La formació específica ha durat un mes. Ara, entre els mesos d’abril i juny, els participants d’aquest programa del POL podran continuar la seva formació amb els diferents cursos que s’hi ofereixen: anglès bàsic, tècniques auxiliars administratives, auxiliar de magatzem, operadors de grua i plataforma elevadora o informàtica bàsica.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat