Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Dilluns, 5 de desembre del 2016
La Policia Local i els Mossos engeguen l'operatiu especial de seguretat per la campanya de Nadal
La Policia Local de Polinyà i els Mossos d’Esquadra posen en marxa l'operatiu Grèvol especial de Nadal que té com a objectiu prevenir i reduir els fets delictius, augmentar la percepció de seguretat i garantir el normal desenvolupament de les activitats i esdeveniments específics d’aquest període. El dispositiu conjunt començarà a Polinyà el 13 de desembre i finalitzarà el diumenge dia 8 de gener. Per desenvolupar aquesta campanya els dos cossos de seguretat es coordinaran, sumaran esforços i augmentaran el nombre d'efectius destinats a patrulles mixtes de proximitat.

Aquest dispositiu té com a objectiu principal prevenir i reduir els fets delictius, augmentar la percepció de seguretat i garantir el desenvolupament normal de les activitats durant les festes de Nadal. Es faran visites als comerços de Polinyà per donar-los consells de seguretat i s’augmentarà la presència policial i el patrullatge a peu per tal de dissuadir i prevenir els fets delictius més habituals en aquestes dates: els petits furts, robatoris en establiments comercials i estrebades, especialment en llocs molt concorreguts.

Al mateix temps, els cossos de policia continuaran realitzant les seves tasques de seguretat habituals com ara el control del trànsit de vehicles, l'atenció al ciutadà, els controls i dispositius de seguretat ciutadana, l'atenció a les víctimes i els dispositius d'investigació entre d'altres.

Nit de Cap d’Any i cavalcada de Reis

Pel que fa a les celebracions de la nit de Cap d’Any, s’intensificaran els dispositius policials a l’entorn de les zones d’oci nocturn que aquella nit ampliaran els horaris de tancament al públic. Es tracta de prevenir qualsevol incidència derivada de possibles baralles o problemes d’ordre públic, així com de garantir la convivència en l’espai públic. També s’establiran controls de trànsit. Durant la cavalcada de reis s’implementaran dispositius específics atesa la gran afluència de persones que es concentraran durant la celebració.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat