Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Educació


Dilluns, 27 de juliol del 2015
Centre de Formació de Persones Adultes El Roure ha publicat l'oferta formativa per al curs que ve
Els cursos que tenen més demanda són els de preparació a les provés d'accés als cicles formatius. La preinscripció comença l'1 de setembre
De cara a l'inici de curs el Centre de Formació de Persones Adultes està preparant l'oferta formativa. Està previst que el curs que ve es faci el curs de preparació a les proves d'accés a cicles formatius de grau mitjà, com cada any, i a més enguany s'amplia l'oferta amb el curs de preparació a les proves d'accés a grau superior. Alhora es faran cursos d'anglès de diferents nivells, cursos de competències bàsiques, d'alfabetització, d'inmersió sòcio-lingüística, de competències comunicatives i d'informàtica bàsica.

Al llarg del curs també s'organitzen sortides temàtiques que complementen el contingut dels cursos, així com xerrades que aborden aquells aspectes que a part de complementar els cursos donen resposta a les necessitats i demandes de tota la població.

Les inscripcions a aquests cursos seran de l'1 al 9 de setembre. Per a més informació adreceu-vos al Centre de Formació de Persones Adultes, carrer de Balmes, 10 (tel. 93 713 14 2)

 

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat