Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Via Pública


Divendres, 20 de juny del 2014
S'ha iniciat les obres de reparació del passeig de l'Església que no representaran cap cost per a l'Ajuntament
Durant les obres, el carrer estarà tallat i només es podrà accedir amb vehicle al passeig en casos d'urgència
La primera setmana de juny es van iniciar les obres al passeig de l'Església per reparar el paviment que està en mal estat. Les obres s'allargaran dos mesos i consistiran en el canvi de les llambordes dels carrils centrals per asfaltat i es mantindrà l'acabat amb llambordes de la franja d'aparcament i el de les voreres, per la qual cosa seguirà mantenint l'aspecte de via de passeig que té actualment. Alhora, es duplicaran les reixes de recollida d'aigua de pluja (embornals). Els regidors de l'equip de govern han fet en els darrers dies una visita a la zona per comprovar l'estat de les obres.

El projecte de reurbanització del passeig de l'església es va dur a terme l'any 2009 i pocs mesos després va començar a haver-hi desperfectes en el paviment. L'ajuntament va iniciar un procés de reclamació de responsabilitats a tots els agents que van intervenir en l'obra. A l'octubre de 2013 les empreses implicades en l'obra van acceptar la reclamació imposada i van ingressar a l'ajuntament el valor de la quantitat reclamada, que ha de servir per pagar les obres de reparació. Va ser en aquest moment que els Serveis Tècnics de l'Ajuntament van encarregar la redacció del projecte de reparació del passeig.

Durant les obres, el carrer estarà tallat i no es podrà accedir amb vehicle al passeig, només en casos d'urgència. Per poder atendre aquells serveis religiosos que ho precisin, l'accés a l'Església es realitzarà des de la part posterior. La policia, previ avis, en facilitarà l'accés.

Per a la recollida d'escombraries, el contenidors del passeig de l'Església quedaran precintats mentre durin les obres i seran substituïts temporalment per contenidors de superfície que s'ubicaran al c/Nou i al c/Montserrat.

 

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat