Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Serveis Municipals


Divendres, 20 de juny del 2014
Obres al lateral de la carretera de Sentmenat que han permès incrementar 24 places d'aparcament
Durant la primera setmana de juny es van portar a terme les obres d'adequació del lateral de la carretera de Sentmenat en el tram de lateral comprès entre el carrer de Sant Pere i el carrer de Montserrat Roig per poder situar la franja d'aparcament a l'altre costat del carrer, és a dir, al costat de la carretera.

La manca de places d'aparcament a la via pública en el municipi, i en especial en aquesta zona, és un fet real que necessita que, de forma detallada, es vagin buscant solucions per poder incrementar el nombre de places lliures a disposició dels ciutadans. En aquest tram, la zona d'aparcament estava situada al costat dels edificis i com que el carrer és estret i hi ha molts accessos a aparcaments amb gual, només hi havia 13 places d'aparcament.

Amb les obres, de les 13 places d'aparcament que hi havia, s'ha passat a 37 places, per tant s'ha incrementat en 24 places. Per dur a terme aquesta millora, la Brigada Municipal ha adequat prèviament la vorera entre el carrer i la carretera i s'han pintat les noves places d'aparcament.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat