Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Divendres, 3 de novembre del 2017
Obert el termini de sol·licitud de beques per a estudis post-obligatoris
L'Ajuntament de Polinyà obre el període de presentació de sol·licitud de beques per a estudis post-obligatoris. S’hi poden presentar estudiants que cursin un CFGM (Cicle Formatiu de Grau Mitjà), cursos de preparació d’accés a cicles formatius (que no s’ofereixin a Polinyà), batxillerat artístic (programes de formació i inserció) i estudis de Grau universitari. Se subvencionaran les matriculacions per a estudis en centres educatius públics de Catalunya i estudis de grau a l'estranger. L’ajut econòmic es destinarà a sufragar despeses de la matrícula o de la matrícula i l’estada en el cas d’estudis de grau a l’estranger. En total, el consistori dedicarà una partida econòmica de fins a 8.000 €. El termini de presentació de candidatures restarà obert fins al 31 de gener de 2018.

La quantitat concedida dependrà del nombre total de sol·licituds i de la renda familiar. En cap cas se subvencionarà més del 100% del cost de l’objecte subvencionat. 

Beques per a la matrícula i l’estada d’estudis a l’estranger

S’atorgarà un import fixe de 1.000 € per aquells estudiants de grau universitari que es trobin fent una estada a l’estranger en col·laboració amb una universitat pública catalana. Es procedirà a l’atorgament en funció de la renda familiar, sempre i quan no sigui igual o superior a 39.001€.

Per a presentar les sol·licituds o obtenir-ne més informació us podeu dirigir a l'Oficina d'Atenció a les Persones del carrer Onze de setembre, 17. L'horari és de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dilluns de 16 a 19 h. 
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat