Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Promoció Econòmica


Dilluns, 24 d'octubre del 2011
L'empresa Nudec, instal·lada a Polinyà, rep el Premi a la internacionalització 2011 de la Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell. L'empresa Fluidra també va rebre el premi a l'Urbanisme i Transport
L'alcalde, acompanyat de la regidora d'Urbanisme, va fer una visita a Nudec per felicitar-los pel premi i oferir la col·laboració municipal

NUDEC ha estat guardonada amb el Premi Cambra a la Internacionalització en la seva 38ªedicióper la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Sabadell, que reconeix "l'esforç de les empreses que contribueixen a la millora de la competitivitat del nostre país sense oblidar la seva responsabilitat amb la societat, el medi ambient i l'entorn urbà."

Tal com afirma l'organització empresarial sabadellenca, "aquest reconeixement públic vol ser especialment significatiu enguany, degut a l'actual conjuntura econòmica i a les adverses condicions en la que es desenvolupa l'activitat empresarial. Valors com el sacrifici, la iniciativa, el treball i la constància són els que, en aquest context, tenen més importància que mai."

El premi és una distinció a l'excel·lència empresarial i comercial d'acord amb els bons resultats, mesurats pel volum de negoci, el creixement empresarial, l'activitat exportadora, la implantació als mercats exteriors, la innovació tecnològica i la trajectòria comercial.

A l'acte d'entrega del premi, el passat 18 d'octubre, en el qual també se celebrava el 125 aniversari de la Cambra de Comerç de Sabadell, va assistir el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas. En referència a la tradició i labor de les cambres de comerç, Mas va subratllar "la funció social i econòmica que exerceixen arreu de Catalunya". Sobre els premis, el cap de l'Executiu va destacar el "el valor individual que tenen per a les empreses i persones guardonades, ja que son l'exemple de que si seguim aquest rumb, les coses que semblen més difícils poden estar al nostre abast i hi ha possibilitats de desenvolupar projectes importants."

Dies abans del lliurament del Premi, l'alcalde, Ramon Mayoral i la regidora d'Urbanisme, Assumpta Marquès, van fer una visita a l'empresa on els va rebre, entre d'altres directius, el president, Joaquim Campó. L'objectiu de la visita, a més de felicitar-los pel guardó, va ser la d'estrènyer lligams amb el món empresarial de la vila i conèixer les realitats concretes en què es troben les empreses. L'alcalde va oferir als representats la col·laboració municipal per "treballar tots en una mateixa direcció".

Des de la seva aparició en 1980, fruit de l'experiència consolidada d'Arrahona i més tard de NUDESA, NUDEC ha enfortit la seva posició en el mercat, any rere any, gràcies a l'esforç dels seus empleats i col·laboradors. La qualitat i el servei que ofereix l'han convertit en un dels principals productors de plaques de plàstic a nivell europeu. Com a empresa amb clara vocació exportadora, NUDEC ven la major part de la seva producció, un 80% al 2011, a més de 40 països. La inversió durant molts anys en persones i treball han aconseguit que la seva presència fora d'Espanya fos cada dia quelcom més i més important.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat