Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Dilluns, 3 de juny del 2013
Nova col·laboració de l'Obra Social "la Caixa" amb el Banc d'Aliments de l'Ajuntament de Polinyà
A principis d’abril l’alcalde de Polinyà, Ramon Mayoral, el regidor de serveis Socials, Joaquim Padrós, el director d’àrea de negoci de “la Caixa” al Vallès Sud, Manel Trias i altres representants de l’entitat, van presentar la nova participació de l’Obra Social “la Caixa” en el banc d’Aliments, que consisteix en una aportació per a la compra d’una furgoneta que facilita el transport d’aliments.

L’Ajuntament de Polinyà des del Banc d’Aliments dóna servei a les famílies més vulnerables de la població. Aquest projecte es porta a terme en col•laboració de voluntaris de la Creu Roja i de Càritas, que s’encarreguen de la preparació i entrega dels lots d’aliments. Les peticions es gestionen a través de la regidoria de Serveis Socials, que fa una valoració econòmica i social de les famílies demandants, i un cop aprovat segons els barems municipals se’ls deriva al Banc d’Aliments.  

A més dels recursos propis de l’Ajuntament, l’any 2013 Càritas posa a disposició dels municipis els aliments que ells reben per a ampliar el recolzament a les famílies que més ho necessiten que s’han d’anar a recollir els als magatzems centrals de Càritas. Per això, a petició de l’ajuntament, l’Obra Social “la Caixa” ha col•laborat amb 11.000 euros, per a la compra del vehicle. L’any anterior també va col•laborar amb 6.000 euros per a la compra d’un congelador que permet al Banc d’Aliments de Polinyà introduir peix entre els aliments que es lliuren.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat