Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Divendres, 29 de juliol del 2016
Nou impuls a la revista d'informació municipal 'Polinyà'
Amb un canvi complet de línia gràfica i un increment de la freqüència de publicació l’Ajuntament vol convertir la revista Polinyà en el principal mitjà d’informació municipal. L’agenda d’activitats deixarà d’editar-se per separat i passarà a formar part de la revista.

Una de les prioritats de l’Ajuntament de Polinyà és donar un salt qualitatiu en termes de transparència, informació i comunicació. En aquest sentit, la Regidoria de Comunicació duu a terme una tasca intensa i continuada de seguiment puntual i rigorós dels projectes i actuacions que es tiren endavant des de les diferents àrees de l’Ajuntament, així com també dels principals esdeveniments i actes que tenen lloc al municipi, tot fent ús dels diferents canals de què disposa el consistori, com ara el web municipal, les xarxes socials, l’agenda d’activitats i la revista d’informació municipal Polinyà.

A fi de seguir creixent en termes de transparència i exemplaritat comunicativa, la Regidoria de Comunicació ha decidit dur a terme un procés de reformulació i reenfocament de la revista Polinyà a fi de fer-la més atractiva, dinàmica i útil per als veïns i veïnes. En aquest sentit, la nova versió de la publicació presenta canvis gràfics, incorpora nous apartats i té la voluntat de sortir al carrer cada mes, convertint-se així en el mitjà d’informació d’àmbit local de referència per als polinyanencs i polinyanenques.

Atès l’increment en la freqüència de publicació de la revista d’informació municipal, l’agenda d’activitats deixarà d’editar-se per separat i passarà a formar part de la revista Polinyà, amb una secció específica. D’aquesta manera s’evitaran duplicitats i es generarà un estalvi econòmic.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat