Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Promoció Econòmica


Dilluns, 14 de maig del 2012
Des del 14 de maig el mercat setmanal dels dilluns s'instal·la a la Rambla
L'alcalde i el regidor del comerç van visitar el nou emplaçament
La Rambla acollirà el mecat setmanal dels dilluns. L'objectiu del canvi és el d'aprofitar aquest espai, més idoni per a l'activitat, dinamitzar la Rambla i crear un eix comercial més competitiu. Aquest trasllat permetrà incrementar oferta, la garantia de qualitat a les parades, l'assortit de gènere, etc. Alhora es pretén vincular més el mercat setmanal amb l'oferta del comerç local.

L'alcalde, Ramon Mayoral, el regidor de Comerç, Manel Soto, tècnics de l'Ajuntament i la Policia Local, van fer una visita al mercat, el primer dia del canvi, per comprobar in situ que tot el procés del trasllat es fes amb les mínimes incidències. També van parlar amb els veïns, veïnes i comerciants per copsar els comentaris del primer dia i qualsevol suggeriment.Per donar més fluïdesa al trànsit i facilitar l'aparcament tant als veïns i veïnes de la zona com a les persones usuàries del mercat, s'adequarà la zona de pàrquing del costat del centre cívic i els dies de mercat s'obrirà un accés directe amb la Rambla per a vehicles i per a vianants.


Els vehicles no autoritzats no podran estacionar a la Rambla entre les 6.30 i les 15.30 h del dilluns.

A partir del diumenge al matí, a les 9 h, s'obrirà l'entrada del pàrquing des de la Rambla per facilitar l'accés dels vehicles.

L'accés als pàrquings dels immobles de la Rambla quedarà garantida.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat