Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Entitats i Associacions


Dimarts, 5 de juny del 2012
Medalles de bronze i or per al Marc i la Carla, patinadors del Club Patí Polinyà
Els dos patinadors van participar en el campionat de Catalunya, celebrat a Reus el passat cap de setmana
El Club Patí Polinyà ens ha informat que Marc Tort i Carla Pey, esportistes del Club, van aconseguir medalles de bronze i or respectivament en el campionat de Catalunya celebrat el cap de setmana passat a Reus. Marc Tort va aconseguir la medalla de bronze en la categoria junior i Carla Pey novament va aconseguir la primera posició en la categoria sènior. Enhorabona al Marc, a la Carla i a la seva entrenadora.

També han informat que per a Carla Pey, patinadora que ha aconseguit molts èxits, malauradament aquest campionat ha estat l'últim per a l'esportista a territori Català i Espanyol ja que per diversos motius a partir del mes de juliol la Carla Pey abandona la selecció Espanyola i competirà amb la selecció Brasilera.

La setmana vinent la Carla participarà al trofeu internacional de Trieste, a Itàlia, juntament amb 4 polinyanenques que han estat convidades per assistir a aquesta competició i desprès partirà al Brasil on continuarà amb la seva carrera esportiva i on la Federació Brasilera ha fet tot el necessari per a que la Carla estigui com a casa. Espanya i Catalunya perd i Brasil, s'emporta una gran esportista, una gran competidora i una gran tècnica ja que l'èxit d'aquestes 4 polinyanenques convidades al trofeu de Trieste són, en part, cosa seva.

Bona sort Carla.

LA JUNTA DEL CLUB PATÍ POLINYÀ

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Informació relacionada
Entitats
Relacionat Club Patí Polinyà
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat