Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Sanitat


Dijous, 26 de setembre del 2013
Matinal lúdica per celebrar la festa de les mascotes
El diumenge dia 22 de setembre es va dur a terme la FESTA DE LES MASCOTES la qual va comptar amb una gran participació i públic a totes les activitats.

Aquesta matinal és lúdica i molt educativa. L'objectiu és potenciar la tinença responsable dels animals de companyia (censar-los, posar el xip, socialitzar-los i atendre'ls correctament, no abandonar-los, recollir els excrements...) És una activitat oberta a tota la població i està especialment dedicada a totes aquelles persones i famílies que tenen mascota principalment gossos i gats. També està destinada a totes les persones que volen tenir un gos o gat, per aquest motiu es van portar 5 gossos que estan esperant la seva ADOPCIÓ i tenim alguns gossos més al centre.

Si voleu tenir un gos, us recomanem l' ADOPCIÓ. Hi ha moltes avantatges!!! LES DESPESES DE L'ADOPCIÓ ANIRAN A CÀRREC DE L'AJUNTAMENT.

Per informar-vos truqueu a HELP GUAU 93 756 11 14.

També vam comptar també amb l'exhibició del CLUB AGILITY POLINYÀ. L'afluència de gent va ser molt positiva i l'activitat va tenir molt bona acceptació per part dels propietaris de gossos. La gent que s'interessa pel seu gos i vol educar-lo, no dona problemes ni embruta el carrer.Entre exhibició i exhibició van passar per la pista uns 20 gossos del poble amb la intenció de provar aquest esport.

LA FESTA VA FINALITZAR AMB EL CONCURS GUAU TU SI QUE VALES, amb 21 participants que van demostrar les habilitats i trucs del seu gos. Felicitats als guanyadors! Que van ser:

1r premi: Andreu, amb el Max. Guanyador d'un lot, un llibre i i un val per 50€
2n premi: Isaac, amb el Cookie. Guanyador d'un lot i un val per 30€
3r: Ivana, amb la Nala. Guanyadora d'un lot i un val per 15€
Els vals només es poden utilitzar als establiments de Polinyà indicats.

PEL QUE FA ALS TALLERS INFANTILS i els ESTANDS INFORMATIUS, portats a terme per voluntaris, van ser tot un èxit. Es van censar 2 gats i 28 gossos.

HAN COL·LABORAT : Centre d'acollida Help Guau, Centre Veterinari Sanllehy, Club Agility Polinyà, Botiga Terranova Polinyà, Artesanos sin Fronteras i als voluntaris: Ana, Joel, Saray, Mireia, Natalia, Raúl, Iker, Merche y Roger. Un agraïment molt especial a tots per la seva col•laboració.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat