Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Educació


Divendres, 8 de febrer del 2013
L'escola Roser Capdevila celebra el distintiu d'escola verda
L'atorga la Generalitat i té una validesa de tres anys
El passat 15 de desembre, l'Escola Roser Cadpdevila va rebre el distintiu d'Escola Verda. Aquest distintiu l'atorga la Generalitat de Catalunya a les escoles que ho sol•liciten i que demostren el seu compromís en innovar, sistematitzar i organitzar accions educatives que tenen la finalitat d'afrontat des de l'educació els nous reptes i valors de la sostenibilitat. L'Escola Roser Capdevila, en el marc del Programa Escoles Verdes de la Generalitat, va elaborar i aprovar el seu Pla de cohesió ambiental i el seu primer Programa d'Acció. La valoració favorable de la feina realitzada pel centre li ha valgut l'atorgament d'aquest distintiu.

Un cop atorgat, aquest Distintiu té una validesa de 3 anys i per renovar-lo cal presentar el Programa d'Acció ja realitzat amb les actuacions valorades i el nou Programa a desenvolupar al llarg dels 3 cursos següents.

El dia 7 de febrer l'escola va fer una sèrie d'actes per commemorar l'atorgament d'aquest distintiu. Durant el matí es va fer la neteja col•lectiva entre professorat i alumnat del Cicle Mitjà i Cicle Superior del bosquet que l'escola té al costat i a la tarda es va fer una plantada de llavors al centre entre tots els alumnes. Després es va descobrir la placa distintiva que està a l'entrada del centre. Els actes van comptar amb la presència de l'Alcalde i la Regidora d'Educació.

 

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat