Contactar  |  Mapa web   |  
CATAL└
Selector desplegable
CATAL└
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avanšada

NotÝcies Actes institucionals


Dimarts, 14 de desembre del 2010
Les obres finanšades pels Fons de l'Estat a PolinyÓ ja han finalitzat
El passat 14 de desembre la subdelegada del govern, Montserrat Garcia Llovera, acompanyada de l'alcaldessa, Pepita Pedraza, del regidor d'Obres i Servei, Francisco Arroyo i de la regidora de Promociˇ Econ˛mica, Solidaritat i Dona, Mayka Acosta, van visitar les obres acabades dels dos projectes finanšats amb els Fons Estatals.

L'Ajuntament de Polinyà ha rebut 800.318 euros per executar els dos projectes i, a més, s'han pogut destinar 160.385 euros als serveis relacionats amb les escoles bressol municipals.

Garantir l'accessibilitat a les dependències de Serveis Socials

Un dels projectes consisteix en l’adequació del local de l’Àrea d’atenció a les persones per garantir-ne l’accessibilitat. Aquest projecte té un pressupost de  230.174 € (incloent-hi l’obra i el mobiliari).

El local propietat municipal de 250 m2, situat als baixos de l’edifici d’habitatges de nova construcció del carrer 11 de Setembre és la nova seu dels Serveis Socials de l’Ajuntament que anteriorment estaven ubicats en un local de lloguer amb difícil accés a les persones amb mobilitat reduïda. Aprofitant les dimensions del local, en aquest espai també s’hi traslladaran en breu altres serveis de l’Àrea d’Atenció a les persones, que actualment estan a la primera planta de l’Ajuntament.
Les obres, adjudicades a l’empresa IMAGA PROYECTOS Y CONSTRUCCIONES, SA per 182.221,64 €,  van finalitzar a l’octubre. El projecte va ocupar  22 persones, de les quals 1 és de l’empresa i 21 de nova contractació.


Recuperació i adequació del camí del Parc de la Riera
El segon projecte finançat pels Fons de l’Estat ha consistit en la recuperació del camí del Parc de la Riera, amb un pressupost de 409.759 € (que inclou l’obra i el mobiliari urbà). Les obres s’han executat per l’empresa OBRES I SERVEIS ROIG per un import de 373.265,61 €.

Les obres, que van finalitzar a principis d’octubre han ocupat 14 persones, de les quals 12 són de l’empresa i 2 són de nova contractació.

El projecte ha consistit en la urbanització i condicionament del camí, així com de la instal·lació d’enllumenat públic. A més, en el recorregut del camí també s’han adequat els entorns per instal•lar-hi una zona de jocs infantils i un skate park.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la colĚlaboraciˇ de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaša de la Vila, 1
08213 PolinyÓ (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat