Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Esports


Dijous, 10 de juliol del 2014
Les obres del camp de futbol amb la instal·lació de gespa artificial avancen a bon ritme
La Diputació de Barcelona ha finançat la totalitat del projecte que costarà 461.672,41 euros
Al mes de juny es van iniciar les obres de remodelació del camp de futbol que han de culminar amb la instal·lació de gespa artificial de darrera generació i els arranjaments dels entorns així com la instal·lació de nous equips esportius. Les obres tenen una durada prevista de dos mesos i un cost de 461.672,41 euros que estan finançats íntegrament per la Diputació de Barcelona a través del programa Xarxa de Governs Locals 2012-2015.

Les obres que actualment s'estan fent consisteixen en el rebaix de terreny per poder ampliar el camp i alhora també s'està rebaixant el paviment per poder posar-hi l'asfalt. Tenint en compte que la capa de sauló que actualment té el camp estava en bon estat, el projecte ha contemplat la retirada d'aquesta capa superficial de sauló per reutilitzar-lo. També serà necessària la col·locació de canal lineal de recollida d'aigües a banda i banda del camp i l'execució de la xarxa de drenatge per recollir les aigües pluvials. Un cop fets aquests treballs s'hauran de col·locar les graves i asfaltar tot el camp ja que l'asfalt funciona com a base de la gespa. A continuació s'haurà de fer la instal·lació de xarxa de reg amb canons, construir la vorera perimetral i finalment col•locar la gespa artificial.

Un cop finalitzades les obres es col·locarà l'equipament esportiu; la majoria són millores del projecte que aporta l'empresa constructora de l'obra. S'instal·laran una marquesina per a grades, les porteries, les banquetes, xarxes parapilotes, marcador electrònic i il·luminació del cap d'escalfament, entre d'altres.

 

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat