Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Entitats i Associacions


Dimarts, 23 de desembre del 2014
Les entitats de Polinyà recapten 2.000 euros per la Marató de TV3
Diumenge 14 es va fer un acte conjunt, però les propostes s'han allargat fins al següent cap de setmana
La cita amb la Marató de TV3 s'ha tornat ineludible ja a Polinyà; en els darrers anys s'havien promogut actes per recaptar fons però aquest any les entitats de Polinyà amb el suport de Servei de Cultura i Joventut s'han coordinat per organitzar una gran festa conjunta en la qual s'han recaptat 2046,23 euros. .

Els dies 13 i 14 es van organitzar un munt d'actes com ara: la Melé Solidaria, organitzada pel Club Petanca Polinyà; les classes de patinatge, a càrrec del Club Patí Polinyà; el taller d'elaboració d'una flor de Nadal amb goma eva i el sorteig d'una panera solidaria, a càrrec de Dones de Polinyà. A la plaça de la Vila, l'entitat Espartanos va organitzar una gimcana familiar; des del Casal de la Gent Gran es va proposar una visita al pessebre i cantada de la coral. A la Rambla, es van aplegar moltes de les activitats: l'AMPA Pere Calders va organitzar una venda de punts de llibre fets per l'alumnat de l'escola, els Amics de Sant Antoni Abad i el Club d'Enganxes del Vallés van oferir un passeigs en Carruatge de Cavalls, el Club Super 30 proposava un taller de maquillatge facial i recollida de joguines i també van actuar la Batukada de el Grup. Alhora, a la plaça Barcelona hi havia el Caga Tió de Can Serra organitzat per AAVV de Can Serra; al camp de futbol, l'Atlético Polinyà va organitzar una rifa solidaria, i la Germandat, l'exposició de diferents obres d'artistes locals i vermut solidari. A la tarda de diumenge es va fer la representació dels Pastorets, a càrrec de l'AMPA Escola Polinyà.

Altres actes que es van celebrar el següent cap de setmana amb molta participació van ser l'exhibició dels alumnes de Calisai i propostes dels Ciclistes i de l'entitat de Balonmano Polinyà.


Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat