Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Divendres, 4 de desembre del 2015
L'encesa dels llums marca l'inici del Nadal
L'encesa, la va fer l'alcalde acompanyat de tres infants de les escoles de Polinyà que han fet els dibuixos que es faran servir per felicitar el Nadal des de l'Ajuntament
Dijous 3 de desembre es va fer l’acte oficial d’encesa dels llums de Nadal. L’acte va començar amb una batucada del Grup de Polinyà que va sortir de la Rambla i va anar fins a la plaça de la Vila.

L’encesa, la va fer l’alcalde acompanyat de tres infants de les escoles de Polinyà que han fet els dibuixos que es faran servir per felicitar el Nadal des de l’Ajuntament. Els infants de les escoles de Polinyà  van fer dibuixos per representar el Nadal. Entre tots se’n va escollir tres que s’utilitzaran per felicitar el Nadal des de l’Ajuntament.
Els llums de Nadal han costat a Polinyà 3.266,94 euros, un cost que des de l’Ajuntament s’ha considerat assumible en temps de crisi, amb la perspectiva de poder-ne ampliar l’abast  l’any que ve. Els llums, els han fet voluntaris del Casal de la Gent Gran, del Casal de Joves, del Grup de Polinyà i de l’Associació de la Dona i els han fet amb materials reutilitzats. Alhora els infants de les escoles, a través de les AMPA, han col•laborat per guarnir tres arbres de Nadal cedits per l’empresa que gestiona la jardineria municipal, PAU, i que s’han instal•lat a la plaça del Vallès, a la plaça Barcelona i a la plaça de Balmes.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat