Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Promoció Econòmica


Dimecres, 9 de maig del 2012
L'Associació d'Empresaris dels Polígons Industrials de Polinyà renova la junta directiva
L'empersària Núria Cortès n'és ara la presidenta
Dimarts 8 de maig es va celebrar  l'assemblea de l'Associació d'Empresaris dels Polígons Industrials de Polinyà on es va fer un relleu de la Junta directiva.

L'associació es va crear l'any 2008 i va signar un conveni de col·laboració amb l'ajuntament. Des de llavors el president havia estat l'empresari Lluís Costa que ha passat el seu relleu a Núria Cortès. La junta s'ha renovat parcialment ja que alguns dels seus membres continuaran formant part de la nova junta.

L'alcalde, Ramon Mayoral, convidat a l'acte, va agrair la implicació i el compromís a la junta sortint per la dedicació i la feina ben feta. Ramon Mayoral va dir que l'existència d'aquesta associació "ha significat per l'Ajuntament poder tenir un interlocutor molt clar i vàlid alhora de treballar conjuntament en projectes que al cap i a la fi, ens afecten i ens beneficien a tots." L'alcalde també va valorar que l'antiga directiva hagi deixat el relleu a una nova junta renovada amb representants dels diferents estaments, però sobretot per haver pogut incorporar gent jove amb empenta. Alhora va oferir a l'associació  un espai al nou equipament empresarial de Can Gavarra, situat al Polígon Industrial de Llevant.

El president sortint, Lluís Costa va agrair a l'ajuntament la seva sintonia i va presentar els nous membres. La nova presidenta, Núria Cortès, per la seva part, es va comprometre a treballar amb ganes i dedicació amb l'objectiu de recolzar el teixit empresarial local, d'aconseguir obrir l'associació a noves empreses i empresaris locals, a partir de la definició de nous objectius més concrets. La nova junta també es proposa oferir serveis a les empreses locals associades i impulsar la cooperació, el coneixement i l'intercanvi entre empreses de Polinyà. Alhora demana la màxima implicació de l'ajuntament en tot allò que estigui a les seves mans.

Les persones que formen part de la nova junta i els representants polítics i tècnics de l'ajuntament s'han emplaçat a una reunió durant la propera setmana on s'ha de concretar les línies bàsiques de treball.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat