Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Promoció Econòmica


Dimarts, 28 de febrer del 2012
L'alcalde visita les empreses locals ILPEA i RAFLATAC
Aquest dimarts, 28 de febrer, l'alcalde, Ramon Mayoral, acompanyat de l'equip de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, en el marc del Programa de visites institucionals a les empreses del municipi va visitar l'empresa Industrie Ilpea España, S.A. L'empresa té uns 200 treballadors i amb la marca comercial Galvarplast Automotive es dedica a la fabricació de tubs per a fluids en el sector de la automoció. El producte, de disseny tècnicament avançat, es destina majoritàriament a l'exportació.
El gerent de la divisió, Josep Vila Gardella, acompanyat del director de Recursos Humans, Antoni Sánchez López, els va fer la presentació de l'empresa i una visita a les seves instal·lacions.

També el passat 14 de Febrer, Ramon Mayoral, va visitar l'empresa UPM RAFLATAC IBÉRICA S.A., multinacional finlandesa dedicada a la fabricació de paper autoadhesiu amb una plantilla de 180 persones. Jari Peltonen, director general, Iñigo Resa, director de Recursos Humans, i  Mauri Suomela, vicepresident Paper Business, van rebre a l'alcalde. La visita com és habitual va consistir en una presa de contacte, una presentació de l'empresa i una visita per les instal·lacions.
L'alcalde en ambdues visites va transmetre la voluntat de l'ajuntament d'apropar-se al teixit productiu del municipi i de mantenir col·laboracions mútues amb les empreses així com la voluntat d'escoltar inquietuds i peticions concretes de les empreses.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat