Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Promoció Econòmica


Dilluns, 14 de novembre del 2011
L'alcalde visita l'empresa Peguform
Amb aquestes trobades freqüents pretén conèixer de primera mà la realitat empresarial del municipi
L'alcalde Ramon Mayoral, seguint en la línia de conèixer a fons la realitat empresarial del municipi, va visitar el passat dimarts 8 de novembre l'empresa PEGUFORM. El va rebre el vicepresident del grup i responsable de la planta de Polinyà, Joaquim V. Castellote.

En la visita, a més de veure de prop el funcionament de l'empresa, l'alcalde i el representant de Peguform van parlar d'aspectes de la situació actual i l'alcalde va voler conèixer de primera mà quina és la realitat en què es troben i quins aspectes o col·laboracions que es poden mantenir des de l'ajuntament.
L'empresa Peguform, creada l'any 1959 i instal·lada a Polinyà des del 1966, fabrica peces de plàstic a nivell mundial, sistemes complets i mòduls per a l'interior i exterior de vehicles. La companyia és una de les processadores de plàstic més rellevants d'Europa amb clients importants dins la indústria de l'automoció. A la planta de Polinyà hi treballen més de 400 persones.

De la producció actual en destaca la fabricació del frontal del nou vehicle Audi Q-3. A banda de diferents elements de tota la gamma de models SEAT.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat