Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Esports


Dilluns, 17 de setembre del 2012
L'alcalde Ramón Mayoral i la Regidora d'Esports Anna Fernàndez participen en una reunió de treball amb el diputat d'Esports de la diputació de Barcelona, Josep Salom
Es preveu que en els propers dies el govern municipal formalitzi la petició de subvenció al Pla de concertació 2012-15 de la Diputació de Barcelona per poder optar a una subvenció necessària, entre d'altres, per a la implantació de la gespa artificial, i les actuacions associades, al camp de futbol municipal.
Des que el passat mes de gener el Diputat visités la nostra vila,  s'han establert vies de comunicació fluïda amb l'objectiu de donar sortida a les demandes relacionades amb els equipaments esportius de Polinyà.

En la reunió, realitzada en les dependències de la Diputació de Barcelona el passat dia 13 de setembre,  es van tractar diferents problemàtiques que ens afecten com és la futura implantació de gespa artificial al camp de futbol municipal, l'accés a subvenció i el seu finançament.
També es va aprofitar per intercanviar impressions sobre  el funcionament, la necessària posada al dia d'altres equipaments esportius de la nostra vila i el tipus de recolzament tècnic que la Diputació pot oferir al consistori municipal.

La implantació de la gespa: Una actuació que només es podrà atendre si s'aconsegueix subvencions directes i finançament suficients des d'administracions supra-municipals

A causa de la situació econòmica actual i a què l'ajuntament es troba de ple en el desenvolupament del pla de sanejament aprovat fa un any i del pla d'ajust del govern de l'estat Espanyol d'obligat compliment, des de la regidoria d'Esports s'estan redoblant esforços per tal d'aconseguir els recursos necessaris amb la major brevetat possible i solucionar el greuge històric que pateix el futbol de la vila.
L'assoliment, a finals d'any, de resultats positius en el Pla de sanejament de la hisenda municipal ajudarà i serà peça clau per a donar una solució definitiva.

Els temps d'incerteses que pateix l'economia a l'estat Espanyol fa impossible poder predir amb exactitud les futures inversions de l'ajuntament, tot i així s'espera que en uns mesos es pugui conèixer la resolució de la subvenció sol·licitada i, amb les dades de tancament d'exercici i de funcionament pressupostari, poder, si s'escau, establir el calendari d'adjudicacions i execució de les obres.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat