Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Entitats i Associacions


Dijous, 24 de setembre del 2015
L'alcalde i el regidor de Cultura es reuneixen amb les entitats locals per posar en comú les línies estratègiques d'actuació
Trobada amb les entitats culturals
L'alcalde, Javier Silva, i el regidor de Cultura, Esports, Joventut, Gent Gran i Educació, Miguel Ferre, han iniciat una roda de reunions amb les entitats locals per explicar-los les línies estratègiques del seu programa de govern i mostrar-los la intenció de treballar conjuntament amb els projectes que impliquen el municipi.
Aquesta setmana ha estat el torn de les associacions culturals i la setmana vinent es reuniran amb les entitats esportives. En la reunió mantinguda, l'alcalde va destacar a aquestes entitats el seu valor com a referents del capital social del municipi i els va donar tot el suport per continuar treballant plegats.

L'alcalde i el regidor també van explicar que hi ha la intenció d'iniciar un projecte de remodelació i ampliació del Centre Cívic per dignificar l'espai, dotar-lo de millors instal·lacions per a les entitats i, en definitiva, poder donar qualitat a l'associacionisme. Mentrestant, però està previst fer-hi uns treballs de manteniment per pal·liar, sobretot, els problemes de climatització.

També van explicar a les associacions els diferents projectes de participació ciutadana que es volen posar en marxa i van demanar-los implicació. Es va concretar, de moment, el projecte de la decoració de Nadal dels carrers de Polinyà i la campanya de sensibilització i conscienciació sobre l'acollida els refugiats de la guerra a Síria. Les entitats van oferir tota la seva col·laboració i van mostrar la intenció de implicar-se en els processos participatius que es proposin.

Per part de les entitats, es va proposar al nou equip de govern posar en marxa un consell d'entitats per poder establir una coordinació entre totes elles i poder traçar línies de treball conjuntes. Una altra proposta va ser la necessitat d'un portal d'entitats web on poder difondre les activitats.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat