Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Sanitat


Dimecres, 28 de març del 2012
L'alcalde i el president de l'oficina de la Creu Roja de Sentmenat signen el conveni anual de col·laboració
Per donar cobertura als actes socials i atenció a les demandes socials de Polinyà
El passat dilluns, l'acalde, Ramon Mayoral , i el president a l'oficina de Creu Roja Sentmenat, Santi Toral, van signar el conveni anual de col·laboració entre l'Ajuntament de Polinyà i l'Assemblea de Creu Roja Sentmenat per a la promoció del voluntariat any 2012.
L'objectiu d'aquest conveni és la coordinació entre ambdues organitzacions perquè la Creu Roja pugui dur a terme activitats de caràcter social, medi ambientals, preventives i de seguretat ciutadana per fer més eficaç l'atenció a diferents sectors de la població.

Per al finançament de les actuacions que es realitzin en els diferents projectes i per col·laborar en les tasques formatives del Voluntariat de la Creu Roja, l'Ajuntament els atorga una subvenció de 4.000 €.
La finalitat és que la Creu Roja pugui donar cobertura preventiva als actes en esdeveniments socials, esportius, culturals, o de qualsevol altre tipus, a Polinyà i, d'altra banda, donar atenció a les demandes socials que conjuntament s'acordin amb el Departament de Serveis Socials, com ara serveis individualitzats per a gent gran, infants, discapacitats, etc.

Els representants de la Creu Roja van aprofitar la trobada per presentar a l'alcalde un balanç del 2011.

En la memòria consta que Creu Roja de Sentemenat té actualment 88 voluntaris, ha atès durant el 2011, 1075 persones, ha participat en 35 actes preventius i en 16 activitats d'intervenció social.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat