Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Seguretat Ciutadana


Dimecres, 21 de novembre del 2012
L'alcalde, acompanyat de l'equip de govern i del responsable del centre esportiu Metasport, fa un reconeixement als tres policies locals que van salvar la vida d'un home que havia patit un infart
Un agent de la Policia Local de Polinyà el va aconseguir mantenir amb fins l'arribada dels serveis d'emergència
El fet va passar dimecres, 7 de novembre, sobre les 21 h, quan els agents van rebre la trucada des del centre esportiu Metasport on indicaven que un home de 40 anys que feia esport s'havia desmaiat i no responia els estímuls.

Els agents van arribar en pocs minuts i immediatament un d'ells va iniciar les maniobres de reanimació cardiopulmonar mentre arribava una UVI mòbil al lloc ja que tot indicava que havia patit una aturada cardíaca sobtada. Poc després, va ser traslladat a l'hospital Vall d'Hebrón de Barcelona. Els serveis sanitaris van indicar que la intervenció de l'agent va resultar vital per salvar-li la vida. L'home ja ha estat donat d'alta hospitalària i evoluciona molt satisfactòriament a casa seva.

L'equip de govern i el responsable del centre esportiu han volgut agrair la seva professionlitat als agents Carlos Gómez, José Pérez i Antonio Enríquez, que van actuar en l'acte de servei.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat