Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Solidaritat


Dijous, 10 de novembre del 2011
L'Ajuntament rep la visita de les representants de l'organització Mexicana MUSA
Polinyà va donar 5.000 euros per un projecte solidari
El passat dimecres, 9 de novembre, dues representants de l'ONG Mexicana MUSA (Mujeres Unidas Siempre por el Aprendizaje) i dos representants de l'ONG Grup Tercer Món de Mataró es van trobar amb l'alcalde i el regidor de Solidaritat, a l'Ajuntament de Polinyà per explicar els resultats del projecte "Enfortiment de les capacitats organitzatives, productives i educatives per a les dones organitzades de MUSA" al qual l'Ajuntament va destinar 5.000 euros l'any 2010.

Les cooperants mexicanes de Chiapas, Ma. Jesús Hernández  i Patricia López Jiménez van explicar el projecte amb el qual treballa l'organització i que suposa una tasca a llarg termini. El seu objectiu és el de mantenir una estructura estable de dones que vetllin per les necessitats de les seves comunitats i per millorar les condicions de vida i augmentar els nivells d'educació i capacitació a tots els àmbits, elevant així, la capacitat d'autonomia, autogestió i les possibilitats de desenvolupament.

Concretament des d'aquesta organització, a més dels tallers de capacitació, d'enfortiment organitzatiu, intercanvi d'experiències, etc. també han construït estufes estalviadores de llenya, latrines seques, granges avícoles i forns de pa.

Els representant de la ONG Grup Tercer Món de Mataró, organització que ha liderat el projecte solidari des de Catalunya, Xavier Manté i Ramon Domenich, van agrair a l'alcalde, Ramon Mayoral, i al regidor, Joaquim Padrós, l'interès de l'Ajuntament per aquest projecte i la seva aportació.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat