Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Serveis Generals


Dimarts, 8 de maig del 2012
L'Ajuntament pot emetre certificats idCAT que permet fer tràmits electrònics amb l'Ajuntament i amb les altres administracions
Els tràmits més habituals aquests mesos són els relacionats amb la declaració de la renda
La constitució de l'Ajuntament com Entitat de Registre dels certificacts idCAT , ara fa tres anys, suposa col·laborar amb l'Agència Catalana de Certificació en la identificació i producció d'aquests certificats als ciutadans i que permetrà als seus posseïdors fer tràmits electrònics no solament amb la nostra administració sinó també amb d'altres.
L'idCAT és un identificador digital que garanteix la identitat de les persones a Internet, que permet operar amb diferents administracions i assegura la integritat i la confidencialitat de les transaccions electròniques que s'enviïn per Internet així com la seva confidencialitat, ja que està emès per l'Agència Catalana de Certificació - CATCert.

Amb l'identificador digital idCAT es poden signar correus, documents electrònics, formularis web i fer operacions amb ells. Així els tràmits telemàtics, per aquestes vies, poden tenir la validesa oficial.

Hi ha dues formes d'obtenir l'idCAT, bé accedint a la pàgina de sol·licitud de la web www.idcat.cat, on s'haurà d'omplir el formulari i acudir posteriorment a les oficines de l'Ajuntament on es validaran les dades i es generarà el certificat digital, o bé personant-se directament a l'Ajuntament de Polinyà des d'on es farà tot el procés fins igualment arribar a la generació del certificat.

Amb la utilització d'aquest idCAT es pot des de demanar, confirmar o modificar  l'esborrany de la declaració de la renda, fins a fer gestions amb la Seguretat Social, amb altres Ajuntaments, amb l'INE, la Direcció General de trànsit i moltes altres,

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Més Informació
Enllaç IdCAT

Informació relacionada
Tràmits i gestions
Relacionat Obtenció del certificat IdCat
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat