Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Alcaldia


Dimecres, 1 de febrer del 2012
L'acalde visita l'empresa NUPIK
l'empresa és líder en la fabricació de vaixelles d'un sol ús
La darrera visita que l´alcalde Ramón Mayoral ha realitzat per conèixer de més a prop la realitat econòmica del municipi ha estat l´empresa NUPIK INTERNACIONAL.

El passat 31 de gener, els va rebre el Gerent -sr. Pedro Cebollero- i el Conseller delegat -sr. Joaquín Campo-  a les seves instal.lacions de Polinyà.

La visita es va dividir en dues parts, la primera va ser una presentació de l'empresa seguida d´un intercanvi d´opinions entre els assistents i la segona part va ser la visita a les instal.lacions.

L'objectiu d'aquestes visites institucionals es conèixer el teixit empresarial del municipi, es a dir,  apropar-se a les empreses per tal de donar  recolzament  i buscar vies de col.laboració i cooperació.

L' empresa Nupik Internacional, amb una plantilla de 200 persones, són líders en la fabricació de vaixelles d'un sol ús. Els seus productes es venen tant a l' estat Espanyol com a la resta del món, exporten gairebé el 50% de la seva producció. Des de 1966 tenen basada la seva activitat en 5 principis bàsics: especialització, disseny, qualitat, servei i preu.  La seu central de Nupik Internacional ocupa una àrea de més de 16.000 m2 en el polígon  industrial sud-est  de Polinyà (Barcelona) D'aquesta superfície, 4.000 m2 estan destinats a la producció i 8.000 m2 corresponen a la zona d'emmagatzematge intel·ligent dotada d'un sistema totalment automatitzat, mantenint un important estoc de producte acabat, per respondre ràpidament a les comandes dels seus clients.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat