Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Promoció Econòmica


Divendres, 20 de desembre del 2013
L'acalde visita a diverses empreses del municipi en el darrer mes
En el marc del programa de visites institucionals,durant els mesos de novembre i desembre l'alcalde, Ramon Mayoral, ha visitat un gran nombre d'empreses de Polinyà.

El passat dimarts dia 5 de novembre va tenir lloc la visita a l'empresa MODERNGRAB. Aquesta empresa fundada l'any 1969 es va instal•lar a Polinyà el 1972. Actualment compta amb una vintena de treballadors.

L'empresa, enquadrada en el sector de les arts gràfiques, ofereix productes, serveis i solucions de preimpressió i gravat de cilindres i planxes de flexografia per a la indústria de l'envàs i l'embalatge flexible, dirigida principalment als mercats d'alimentació i begudes, tabac, productes farmacèutics, cosmètica i agricultura entre d'altres. Per adequar-se millor a les demandes dels seus clients, i per adaptar-se als requeriments actuals, MODERNGRAB ha desenvolupat importants innovacions en el seu àmbit.

El dimarts 17 de novembre van tenir lloc dues visites a les empreses PRE-PA I INDUSTRIES PUIGJANER.
PRE-PA és una panificadora familiar que té els seus orígens al 1989 i es va ubicar a Polinyà 2 anys desprès. Està centrada en l'elaboració i distribució de pa pre-cuit, pa congelat i molt més. Pre-Pa centra el 90% de la fabricació com panificadora a Barcelona en el pa pre-cuit i el 10% restant en la fabricació del pa cuit per donar servei a restaurants i col•lectivitats de les rodalies. Es una empresa formada per 11 treballadors


INDUSTRIES PUIGJANER es una empresa fundada a Barcelona l'any 1885 i fins el moment hi han passat 5 generacions familiars. Des de la seva fundació, l'activitat de l'empresa ha estat la de construcció de màquines i eines, especials per a la deformació de metalls i té la llicència de fabricació de màquines més antiga de l'Estat Espanyol.
Des de el 1976 aquesta empresa està ubicada a POLINYÀ i comercialitzen els seus productes per tot el món, sota la marca registrada DENN.
El 100% dels seus productes van destinats a l'exportació. La seva activitat actual, disseny i fabricació de màquines per a la deformació de metalls per processos de rotació, la desenvolupen gràcies al personal altament especialitzat de la seva estructura productiva (aproximadament la meitat de la seva plantilla és universitària). Actualment Indústries Puigjaner té 46 persones en plantilla.

 


El passat 19 de novembre, l'alcalde de Polinyà, el Sr. Ramon Mayoral va anar a visitar l´empresa SERVIPALETS. Aquesta empresa que es dedica a la compra, venda i recuperació de palets de fusta, actualment hi treballen 33 persones. Va ser fundada l'any 1992 per Rafael Enríquez i va començar el seu negoci en un terreny agrícola. L'any 1996 va construir la seva primera nau industrial i a dia d'avui disposa de 6 naus industrials de les quals 5 són a Polinyà.

El treball d'aquesta empresa ha estat sempre basat en el compromís de qualitat i rapidesa en el servei de clients. Anualment dóna entrada i sortida a 900.000 palets i està acreditada amb un Sistema de Qualitat i Medi Ambient segons la norma UNE EN ISO 9001:2000 y 14.001:2004 i estan inscrits en el Registro Oficial d'operadors de embalatges de fusta segons la normativa NIMF 15/ISPM 15 per tractament fitosanitari d'embalatges de fusta destinats a l'exportació.


El passat 3 de desembre va tenir lloc la visita a l´empresa DERMO. Aquesta empresa fundada al 1987 dissenya i fabrica detergents industrials i domèstic d'alta qualitat. DERMO, es una empresa familiar de 17 treballadors amb una clara visió orientada a l'exterior. Julio Molina, gerent de l'empresa, persona carismàtica i emprenedora, va explicar que fa 20 anys que van fer la seva primera missió comercial a Cuba i a dia d'avui són presents a 32 països d'arreu del món.
DERMO es una empresa amb un alt compromís social i mediambiental per això tenen una gama de productes ecològics certificats amb el segell de la etiqueta ecològica europea (European Ecolabel) i està certificada amb la ISO 9001:2000.

 

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat