Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Promoció Econòmica


Dijous, 21 de juny del 2012
L'acalde es reuneix amb els responsables de les empreses Metalast i Inquide del grup Fluidra
Aquesta multinacional catalana està instal·lada a Polinyà des dels seus inicis
L'alcalde Ramon Mayoral, en la línia de conèixer de prop la realitat empresarial del municipi, es va reunir el passat dimarts amb els responsables de les empreses METALAST I INQUIDE, José Manuel Aquilué  i Meritxell Ruf.

Les dues són empreses del grup FLUIDRA que es dediquen al mercat de la piscina, la primera que porta a Polinyà des de 1973, és de l'àmbit del metall, es dedica a la fabricació d'accessoris en acer inoxidable per a piscines (escales, dutxes, pòdiums, etc.) bombes per la circulació de l'aigua per a la seva depuració. La segona, a Polinyà des de 1986,  és de l'àmbit químic, es dedica a la fabricació de productes per a la depuració de les piscines, aportant nombroses solucions tant per a piscines d'us públic com privat i proveïdora de les principals marques del sector.

Després de fer un recorregut per l'empresa Metalast, l'alcalde va poder comprovar l'activitat i l'excel·lència dels productes allà fabricats, el 80% dels quals es destinen a l'exportació, ja que el grup Fluidra és una autèntica multinacional, l'origen del qual es troba al nostre municipi, que està present als cinc continents.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat