Contactar  |  Mapa web   |  
CATAL└
Selector desplegable
CATAL└
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avanšada

NotÝcies


Dilluns, 15 de novembre del 2010
La Ronda Llevant, la variant de PolinyÓ, ja estÓ oberta al trÓnsit
Amb l'obertura d'aquesta via, PolinyÓ podrÓ reestructurar el teixit urbÓ de la poblaciˇ i el polÝgon de Llevant estarÓ connectat directament a l'AP-7
El dijous 4 d'octubre es va posar en servei la variant de Polinyà. L'acte d'obertura de la Ronda Llevant, formalitzat amb una tallada de cinta, va comptar amb la presència del Director General de Carreteres, Jordi Follia i el Secretari per a la Mobilitat del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya, Manel Nadal, el president de la Junta de Compensació del Sector C, Joan Ràfols i l'alcaldessa de Polinyà, Pepita Pedraza.

En els parlaments tant l'alcaldessa com el Secretari per a la Mobilitat van destacar la importància d'aquesta via ja que facilita el trasllat de tot el trànsit industrial i connecta Polinyà amb l'autopista AP-7.

D'altra banda l'alcaldessa va dir que la posada en marxa d'aquesta ronda és un esdeveniment molt significatiu per Polinyà per altres motius: d'una banda perquè suposarà, el traspàs de la B-142, que actualment passa pel centre del municipi, i facilitarà la regeneració del teixit urbà de la vila. Això ha de representar una gran transformació per Polinyà, va dir. També va explicar que s'està treballant juntament amb el Departament de Política Territorial de la Generalitat, amb els projectes per a la conversió de l'actual ctra. de Sentmenat en una via urbana que passarà a ser una Rambla o Passeig. L'alcaldessa va dir que un altre motiu pel qual és molt important la posada en marxa d'aquesta Ronda és pel benefici que pot aportar a l'activitat econòmica del nostre municipi i en especial al nou polígon de Llevant.

L'alcaldessa finalment va agrair als empresaris promotors del polígon i de la ronda, que en moments de dificultat econòmica com aquests hagin fet un gran esforç, perquè es tirés endavant.

La Ronda Llevant s'ha pogut executar degut a la urbanització del Polígon industrial de Llevant, amb una inversió privada de la Junta de Compensació del Sector C de 26 milions d'euros. La ronda facilitarà el trasllat de tot el trànsit industrial a aquesta via perifèrica que connectarà Polinyà amb l'autopista AP-7 i representarà una immillorable comunicació per carretera per aquesta nova zona industrial.

El polígon industrial de Llevant té 64,52 hectàrees, que van de Nord a Sud del terme municipal i s'hi preveu un sostre industrial de 300.000 m2.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la colĚlaboraciˇ de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaša de la Vila, 1
08213 PolinyÓ (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat