Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Seguretat Ciutadana


Divendres, 7 d'octubre del 2011
La Policia Local porta a terme una campanya sobre l'ús del cinturó de seguretat i els sistemes de retenció infantil
La campanya es va iniciar el 12 de setembre, coincidint amb l'inici del curs escolar i s'allargarà fins el 18 d'octubre.

La Policia Local de Polinyà ha posat en marxa una campanya de control sobre l'ús del cinturó de seguretat i els elements de retenció infantil en els automòbils. La campanya es va iniciar el 12 de setembre, coincidint amb l'inici del curs escolar i s'allargarà fins el 18 d'octubre.

L'objectiu d'aquesta campanya és reduir el número de lesions produïdes pels accidents de circulació, conscienciar als usuaris de les greus conseqüències que pot suposar en cas d'accident no haver utilitzat els elements de retenció i evidentment elevar el percentatge d'usuaris que utilitzen aquests sistemes de seguretat.

Durant la campanya, la policia fa controls específics en les principals vies de Polinyà, vigilant els conductors que incompleixen la normativa de seguretat vial. S'incidirà especialment en l'ús del cinturó de seguretat i dels sistemes de retenció infantil per a menors per part de totes les persones ocupants del vehicle.

La Policia remarca la importància de portar sempre posats aquests elements de seguretat ja que salven moltes vides i estalvien moltes lesions.

En el document adjunt trobareu alguns consells sobre l'elecció i l'ús dels sistemes de retenció infantil

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat