Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Seguretat Ciutadana


Dimecres, 5 de desembre del 2012
La Policia Local i els Mossos fan una campanya de seguretat als usuaris de caixers i oficines bancàries
Es vol prevenir possibles picaresques i robatoris
La Policia Local de Polinyà i els Mossos d'Esquadra difondran, dintre de la campanya de seguretat nadalenca, tot un seguit de consells de seguretat per als usuaris de caixers automàtics i d'oficines bancàries.

L'objectiu és posar èmfasi en la prevenció a través d'uns senzills consells que tothom pot dur a terme.

Segons la Policia, és molt important procurar que quan es treuen diners en efectiu ningú se'ns acosti massa, ni al caixer ni dins de l'oficina. També és convenient portar una bossa de mà de tanca segura i creuada al davant, "mai a l'esquena", subratllen. En els caixers o oficines bancàries no és recomanable fer confiança a persones desconegudes, especialment si mostren molt d'interès a fer-se amics o si ens demanen dades personals.

Per altra banda, en sortir de l'oficina cal evitar distraccions provocades per estranys que utilitzen argúcies com demanar alguna informació, taquen les víctimes amb alguna substància per netejar-la i, fins i tot, li donen una clatellada.

La Policia recomana també que si s'ha de retirar una quantitat important de diners en efectiu és convenient anar acompanyats per una persona de confiança.

En el cas de persones grans, els agents aconsellen que parin atenció a que ningú els segueixi fins a casa i evitin deixar entrar a casa una persona amb l'excusa que és un instal·lador o amb qualsevol altre argument. Finalment, els aconsellen que cap persona desconeguda els acompanyi fins a casa.
Per a més informació podeu mirar el document adjunt
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat