Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Sanitat


Dijous, 20 d'octubre del 2011
La Policia Local fa una campanya adreçada als propietaris d'animals de companyia
Es pretén que vetllin pel correcte comportament de les seves mascotes en els espais públics
Del 10 d'octubre al 15 de novembre, la Policia Local realitza una campanya específica amb l'objectiu de sensibilitzar els propietaris de gossos sobre la necessitat d'adoptar comportaments cívics respecte a la tinença d'animals de companyia i fomentar hàbits de conducta per millorar la convivència amb els altres ciutadans.

L'actuació dels agents de la Policia Local se centrarà tant en vetllar per un correcte comportament dels animals de companyia als espais públics com pel compliment dels deures legals que comporta ser propietari d'aquests animals.

Els principals objectius de la campanya són:

Vetllar per què els gossos vagin correctament lligats i evitar la invasió d'espais de jocs infantils per persones amb el seu gos
  • Vetllar per la recollida de les deposicions de l'animal
  • Verificar i informar sobre la inscripció obligatòria al registre municipal del cens d'animals de companyia
  • Verificar i informar sobre la identificació dels gossos mitjançant microxip subcutani
  • Controlar els animals de races potencialment perilloses

Per tal d'aconseguir aquests objectius, la Policia Local actuarà de manera coordinada amb el Departament de Sanitat de l'Ajuntament de Polinyà.

Els agents advertiran als propietaris d'animals que produeixin molèsties al públic en general, embrutin els espais d'ús comú o facin malbé les zones verdes, insta·lacions i/o serveis i, en el cas que es faci cas omís a les indicacions dels agents o es reincideixi en el mal comportament, es formularan les oportunes denúncies.
També es vetllarà pel compliment dels deures legals que comporta tenir un gos (inscripció al cens, identificació a través de xip i, en el cas de gossos potencialment perillosos, llicència administrativa, certificats d'aptitud i de capacitat física i assegurança de responsabilitat civil).

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat