Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Seguretat Ciutadana


Divendres, 22 de juliol del 2011
La Policia Local de Polinyà torna a posar en marxa el Pla de seguretat per vacances
Els agents controlaran els domicilis i comerços de la població durant l'absència dels seus propietaris, si ho sol·liciten.

La Policia Local de Polinyà posa novament en marxa un altre any el Pla de seguretat durant les vacances pels veïns i comerciants del municipi.

A la Policia Local hi ha un registre de control informatitzat per tal que els veïns i comerciants que marxin de vacances comuniquin la seva absència. A la fitxa personal que es realitza per cada immoble inscrit figuren dades com la filiació del sol·licitant, la ubicació exacte del seu domicili, les mesures de seguretat adoptades durant la seva absència, la localització on es trobarà durant la absència, el telèfon de contacte i el temps estimat d'absència.

L'entorn dels domicilis que figuren en el registre serà objecte d'un control aleatori per part dels agents, amb especial dedicació de les patrulles policials de servei.

 

Un cop tornin a Polinyà, els veïns inscrits en aquest servei rebran un document amb informació detallada sobre els dies, horaris i incidències que passin en la seva absència. D'aquesta manera, Ajuntament i Policia Local conformen un servei personalitzat al ciutadà reforçant, a més, la presència del cos local a tot el municipi.

Amb aquesta iniciativa es pretenen evitar els robatoris a les vivendes durant les vacances. D'igual manera, amb la posada en marxa d'aquest servei, la Policia Local edita una sèrie de consells de seguretat per les absències durant les vacances i es recomana als veïns, entre d'altres consells: assegurar portes i finestres abans de sortir, no deixar missatges sobre la seva sortida ni sobre el temps que romandran fora i comunicar-ho només a familiars o persones de la seva confiança.

Per inscriure's al Pla de seguretat de vacances, els interessats només han d'anar a les dependències de la Policia Local i donar les seves dades. Aquesta inscripció també es pot fer trucant a la Policia Local.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Informació relacionada
Edificis i Equipaments
Relacionat Policia Local
Serveis
Relacionat Policia de seguretat ciutadana i judicial
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat