Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Seguretat Ciutadana


Dijous, 28 de juny del 2012
La Policia Local de Polinyà posa en marxa la campanya Vacances amb seguretat
Pretén garantir la seguretat als habitatges i comerços durant el període vacacional
La campanya "Vacances amb seguretat" pretén garantir un servei de qualitat als veïns i comerciants de la nostra població. L'absència dels domicilis i negocis és el moment que fan servir els delinqüents per efectuar els robatoris als domicilis i establiments buits. A més, l'absència de nombrosos veïns fa que la pressió de l'aigua augmenti a les canonades i les vacances són també un període en la qual es multipliquen les avaries a les conduccions de l'aigua, amb els conseqüents danys i inundacions.
Gràcies a aquesta campanya, per mitjà del contacte telefònic o a través dels Cossos i Forces de Seguretat amb els afectats al seu lloc de vacances podem comunicar-los de la manera més ràpida qualsevol fet o incidència rellevant del seu domicili o negoci i, així, adoptar les mesures necessàries per solucionar o reduir els perjudicis que poguessin haver.

La Policia Local de Polinyà ofereix als veïns que vulguin participar en aquesta campanya les següents garanties:

- Comunicació de qualsevol incident o emergència del domicili o negoci dels interessats.
- Localització i trasllat al domicili de les persones que designin com a responsable per fer-se càrrec de l'entrada i posterior custòdia de l'habitatge o establiment.

Per sol·licitar-ho poseu-vos en contacte amb la Policia Local.
D'altra banda, les accions es centraran en incrementar en la mesura del possible la vigilància als barris que poguessin presentar un risc més gran de robatori a habitatges, la realització de controls estàtics i dinàmics d'aquells vehicles o persones que poguessin aixecar sospites d'activitats il·lícites i una atenció personalitzada als ciutadans a través de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de la Policia Local.
Dintre de la campanya es crearà també una acció informativa de conscienciació entre la ciutadania i la Policia Local oferirà un sèrie de consells i recomanacions per la seguretat de les cases i els comerços de la nostra localitat durant el període de vacances que seran publicats a la pàgina web i a través dels mitjans de comunicació, així com directament a l'OAC de la Policia Local.

L'operatiu "Vacances amb seguretat" per l'estiu del 2012 s'estendrà durant els mesos de juliol, agost i primera quinzena de setembre, coincidint amb la major incidències de vacances dels veïns.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat