Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Seguretat Ciutadana


Divendres, 14 de setembre del 2012
La Policia Local de Polinyà obre un compte al Twitter
L'objectiu és informar amb immediatesa i estar més a prop de la ciutadania
És una de les primeres policies locals de la província que aposten per aquest nou sistema de comunicació seguint el model d'altres com la Guàrdia Urbana de Barcelona o com les policies locals de Les Franqueses del Vallès o Santa Maria de Palautordera. A través dels tuits (@PLPolinya) i de la pàgina de Facebook de l'Ajuntament, la Policia Local de Polinyà traslladarà a la ciutadania informació sobre talls de circulació, obres, actuacions policials o avisos d'emergències o Protecció Civil.
 
“L’objectiu és estar més a prop del ciutadans a través de les noves tecnologies i també ens possibilita fer campanyes de civisme per aquesta altra via" apunta el cap de la Policia Local, Juanjo Piquer. L'alcalde de Polinyà, Ramon Mayoral, també ho valora positivament ja que "és una via de contacte directe amb els nostres ciutadans i ajudarà a fer més transparent la feina policial".
 
Fins ara, els ciutadans feien arribar queixes i suggeriments a través del web municipal. “En rebem i li donem el tràmit corresponent en cada cas”, comenta l'alcalde. Un exemple seria detectar la presència de vehicles abandonats que és un dels temes que generen més comunicacions per aquesta via.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges
Twitter de la Policia Twitter de la Policia

Informació relacionada
Edificis i Equipaments
Relacionat Policia Local
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat