Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Seguretat Ciutadana


Dilluns, 3 de febrer del 2014
La Policia Local de Polinyà inicia una campanya de control d'ús de dispositius de seguretat passiva
Es faran controls aleatoris a la població per inspeccionar si els conductors utilitzen el cinturó, el casc i els sistemes de retenció infantil
La Policia Local començarà avui dilluns, dia 3 de febrer, una campanya de controls aleatoris a la població orientats a l'ús dels dispositius de seguretat passiva: cinturó, casc i sistemes de retenció infantil. La campanyà s'allargarà fins el 9 de febrer.

Aquesta campanya, que està coordinada pel Servei Català de Trànsit i abastarà a tot el territori català, anirà orientada a denunciar les infraccions relacionades amb l'ús dels sistemes de dispositius de seguretat passiva. La seva finalitat és la de conscienciar els conductors i conductores de la necessitat d'adquirir bons hàbits en la conducció, tant per a ells com per als acompanyants del vehicle, i de l'ús dels elements passius de seguretat.

Per aquest motiu els controls es faran de forma que serveixin per conscienciar al màxim dels riscos que suposa no utilitzar aquests elements passius de seguretat.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat