Contactar  |  Mapa web   |  
CATAL└
Selector desplegable
CATAL└
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avanšada

NotÝcies Seguretat Ciutadana


Divendres, 18 de maig del 2012
La Policia Local celebra la 24a ediciˇ d'educaciˇ viÓria als centres escolars de la poblaciˇ
MÚs de 400 alumnes de les escoles i l'institut hi han participat
Més de 400 alumnes del CEIP Pere Calders, del CEIP Roser Capdevila i de l'IES de Polinyà estan participant al llarg dels mesos d'abril, maig i juny en una activitat d'educació per la mobilitat segura. L'activitat l'ha organitzat la secció d'educació viària de la Policia Local, que col·labora des de fa més de 20 anys amb els centres educatius de la població. Aquest any els destinataris de les diferents activitats han estat els alumnes de P5 d'Educació Infantil, i els alumnes de segon, quart i sisè de Primària.
Aquest any, els alumnes i professors de P-5 i segon de primària han realitzat les pràctiques al Parc Infantil creat per la pròpia Policia Local de Polinyà on s'han reproduït les condicions que es trobarien als carrers i carreteres. Amb aquest circuit tancat els alumnes es troben amb tot tipus de senyals de trànsit, semàfors, carrils de doble sentit i, fins i tot, una plaça. Les diferències, evidentment, es troben en la velocitat dels vehicles, sis quads i dues motocicletes que funcionen amb bateries i que els policies no els multen sinó que únicament donen consells i, de tant en tant, criden l'atenció a algun alumne.

D'altra banda, als alumnes de sisè se'ls acompanyarà pels carrers de la població mentre circulaven en bicicleta, escoltats per membres de la Unitat de Bicicletes de la pròpia Policia Local, en un recorregut en el qual hauran d'aplicar tot allò après a les classes teòriques.

La cloenda serà el proper dia 15 de juny a la Plaça de la Vila, i es comptarà amb la presència de diferents unitats de cossos de seguretat i serveis d'emergència com el SEM, Protecció Civil, Mossos d'Esquadra (Unitat Canina) i la pròpia Policia Local.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la colĚlaboraciˇ de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaša de la Vila, 1
08213 PolinyÓ (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat