Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Seguretat Ciutadana


Dilluns, 5 de desembre del 2011
La Policia intensificarà la vigilància a peu per les zones comercials, durant el Nadal
Amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra, informaran als botiguers de com evitar robatoris

La Policia Local de Polinyà incrementarà la vigilància a peu per la zona comercial i es repartirà a totes les botigues un tríptic amb consells per evitar robatoris. Aquesta setmana s'ha posat en marxa la campanya, "Comerç més segur", amb una doble vessant. En primer lloc, es duplicarà la vigilància per la zona comercial amb patrulles a peu, realitzades conjuntament amb els Mossos d'Esquadra. El segon objectiu és informar els botiguers de com evitar robatoris. La Policia Local ha editat un tríptic informatiu amb consells útils a tenir en compte, especialment ara que s'incrementa l'activitat comercial per la campanya de Nadal.

La informació del tríptic s'estructura en tres apartats: consells per reduir el risc de robatoris, com actuar en cas d'un atracament i consells a l'hora de tancar el comerç. A més, en la contraportada es recorden els telèfons d'urgències, que sempre cal tenir ben a l'abast.

Aquesta actuació forma part d'una campanya de protecció d'àmbit català (Operació Grèvol) adreçada a comerços, zones industrials i segones residències a la qual també s'afegeix Polinyà en l'apartat referit al sector comercial especialment.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat