Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Cultura


Dimecres, 10 de juliol del 2013
La gran mascletà va posar punt i final a quatre dies intensos de Festa Major
Dilluns al vespre amb la gran mascletà, va cloure la festa major de Polinyà, tot i que les entitats programen actes el cap de setmana anterior i posterior. A més de la gran varietat d'actes, la festa major d'enguany s'ha caracteritzat per la introducció de marxandatge de la festa (samarretes, barrets, ulleres i domassos), la implantació de gots reutilitzables i la presència de la festa a la xarxa, amb gran activitat a facebook i twitter, així com la organització d'un concurs de fotos d'instagram amb unes 400 fotos.

EL tret de sortida el va donar dijous al vespre, la presentació del documental sobre la transformació de Polinyà al segle XX i la recepció a les entitats. El documental Les veus del nostre poble, s'ha fet com a resultat de la recerca sobre la memòria històrica que es va iniciar des de l'Arxiu Municipal. Després de la projecció del documental es va lliurar una còpia a totes les persones que hi ha participat i es va fer un piscolabis amb totes les entitats que participen a la festa. Tant l'alcalde, Ramon Mayoral, com la regidora de Cultura, Anna Fernàndez, van agrair la tasca que fan cada dia les entitats i associacions i que treballen més encara per la festa major perquè tot surti bé.

El divendres, el pregó de Festa Major, a càrrec del doctor Ramon Cugat, va declarar oficialment oberta la Festa major 2013. Abans l'Associació de Dones de Polinyà havia fet una masterclass de country i el grup vatua l'Olla, va fer una cercavila pels carrers de Polinyà. L'alcalde i la regidora de Cultura van desitjar a tothom una bona Festa Major i el doctor Cugat, que viu des de fa molts anys a Polinyà, va parlar dels valors de l'esforç, el treball i la constància.

Com en anys anteriors els espectacles estaven repartits entre la plaça de la vila i l'espai Jove. A la plaça de la vila hi havia programades propostes familiars com ara l'espectacle Ball de pel•lícula del club de ball esportiu Báilalo Studi, l'habitual festa de l'aigua i l'escuma organitzada per les AMPA, mumusic Circus amb l'espectacle merci bien, l'espectacle "Ilusiona", amb Sergi Buka, el concert vermut amb el ballet dels alumnes de Calisai i el guitarrista flamenc. Ignasi Cama o havaneres. També s'hi va programar ball, el monologuista Dani Pérez o la música de l'hotel Cochambre.

A l'espai jove hi van actuar grups de rock com ara Moebio, Violet i Betty Ford, Nostromo Beer Brothers, rumba amb Rumb al Bar, hip hop amb Corredores del bloque i es va fer la final del V concurs de DJ de l'aparador musical del qual en va resultar guanyador Dani Vilanova.

Tampoc hi va faltar la trobada de gegants, les sardanes, la baixada de trastos, la segona edició del correbars, la botifarrada a la fresca i la concentració de cotxes clàssics i de rally, al polígon de llevant. També s'han succeït esdeveniments esportius: melés de petanca, patinatge, exhibicions etc.

Pots veure'n totes les imatges AQUÍ

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat