Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Medi Ambient


Dilluns, 3 d'octubre del 2011
La festa de l'esport es va celebrar els dies 1 i 2 d'octubre
Va coincidir amb la pedalada per a la mobilitat sostenible

El primer cap de setmana d'octubre ve tenir lloc a les instal·lacions esportives del PAS la Festa de l'Esport, acte que coincideix amb el inici de la temporada esportiva 2011-2012 i s'organitza per la regidoria d'Esports amb el suport de la Diputació de  Barcelona i la col·laboració de les entitats esportives.

La festa, de caire esportiu i alhora lúdic, obert a tothom i a totes les edats, va comptar amb entrenaments i  competicions i també es van poder practicar els esports de sempre i de nous.

La finalitat d'aquesta festa és fomentar la pràctica esportiva entre la població dintre d'un acte de caire festiu, donar a conèixer esports que no es practiquen habitualment al municipi i alhora promoure els esports, les associacions i el diferents agents esportius del municipi.

Aquest any va coincidir amb una Pedalada a la qual s'ha adscrit l'Ajuntament de Polinyà dintre de la Setmana de la  Mobilitat  Sostenible i Segura, promoguda per  la  Generalitat de  Catalunya. 

El dissabte l'espai de la festa va estar dedicat a les entitats esportives amb la finalitat de promocionar el seu esport, mitjançant l'organització de competicions i d'activitats de caire obert per  a tots els assistents. Hi va haver activitats com ara rocòdrom, futbol, tennis taula, handbol, petanca, jocs de taula, passeig en carro i futbol golf.

El diumenge les activitats organitzades tenien un caire més lúdic i familiar. A més de la pedalada  per una Mobilitat Sostenible i Segura, pels carrers de Polinyà es va poder participar en activitats com ara el joc de la Diputació  MOUTE, futbol sala, escacs gegants, tennis taula, joc de bitlles catalanes, jocs de taula, etc.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat