Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Actes institucionals


Dimarts, 29 de setembre del 2009
La consellera Marina Geli posa la primera pedra del CAP de Polinyà
L'acte es va fer l 25 d'abril al solar del costat del PAS on s'ubicarà el nou equipament
El dissabte, 25 d'abril, a les 11 del matí, la consellera de Salut, Marina Geli, i l'alcaldessa de Polinyà, Pepita Pedraza, han posat la primera pedra del nou Centre d'Atenció Primària de Polinyà. A l'acte hi han assistit també membres del Servei Català de la Salut, de l'Institut Català de la Salut, així com els membres del Consistori i personal de l'actual consultori.

El CAP, de nova construcció, substitueix l'actual consultori local de propietat municipal i es es construeix a través d'un conveni amb l'ajuntament de Polinyà a través del qual l'Ajuntament avança els diners de la obra.

La consellera ha afirmat que des de la conselleria es treballa perquè la població gaudeixi d'una millor salut i perquè el ciutadà tingui del tot cobertes les necessitats sanitàries. Per això s'estan millorant els equipaments i els serveis. Marina Geli també ha volgut remarcar la important tasca que estan fent els professionals sanitaris alhora de donar un servei de qualitat.

Per la seva banda, l'alcaldessa, Pepita Pedraza, ha afirmat que aquest equipament és molt esperat a la població, ja que ha crescut considerablement en els darrers anys i necessita ampliar les prestacions sanitàries. Pedraza ha afegit que l'Ajuntament ha volgut fer aquest esforç d'avançar el finançament per poder disposar d'aquest servei el més aviat possible.

El CAP de Polinyà

El centre comptarà amb 958 m2 construïts en planta baixa i pis sobre un terreny de 2.169 m2 cedits per l'ajuntament de Polinyà. La obra i equipament d'aquest centre estan pressupostats en 2,05 milions d'euros

El centre ha de donar cobertura als ciutadans del municipi de Polinyà, uns 7.500. L'actual projecte del centre permetrà atendre fins a 10.000 ciutadans però es preveu la possibilitat d'ampliar en el futur fins a 6 consultes més.

A més dels serveis que actualment ofereix el centre (medicina de família, pediatria, infermeria d'adults i pediàtrica i ASSIR), el nou centre permetrà la incorporació dels serveis de odontologia, educació sanitària i de suport especialitzat.

Actualment al centre hi treballen 15 persones (en personal equivalent) 4 metges de família, 2 pediatres, 5 infermeres i 4 administratius.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat