Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Promoció Econòmica


Dilluns, 30 de novembre del 2015
La borsa de treball del POL ha gestionat un centenar d'ofertes aquest any.
Des del POL es gestionen les ofertes de feina de les empreses del municipi, moltes són col.laboradores habituals del servei des de fa anys i d'altres són empreses noves que s'estan instal.lant al nostre territori i han confiat en el servei municipal per a cobrir les seves necessitats de personal.

Les persones en situació d'atur o millora de feina que vulguin inscriure's a la borsa de treball municipal han de demanar hora d'entrevista a la recepció del POL. Un cop ja s'ha fet la inscripció al servei, és molt important mantenir actualitzades les dades laborals i formatives i tenir en compte que si fa temps que no es té contacte amb el servei és probable que l'expedient es doni de baixa per inactivitat.

Durant els tres primers trimestres de l'any s'han gestionat 98 ofertes de feina (un 20 % més que l'any passat) que s'han pogut cobrir amb 67 persones inscrites al POL. Les ofertes de feina del nostre municipi es poden consultar de dilluns a dijous (de 09:30 a 12) al Club de la Feina.

El POL està adherit a la xarxa de serveis locals d'ocupació (XALOC) de la Diputació de Barcelona i per tant també es pot optar a les ofertes gestionades per altres municipis a través de la pàgina web: http://www.diba.cat/slo .

Des del POL també s'ofereix formació a les persones aturades del municipi. Actualment s'estan realitzant cursos d'informàtica (Word, Excel i Acces), de conducció de carretons elevadors, de programació en C, d'atenció al client en anglès i un taller de creixement personal (suport en temps de crisi).

Més informació a la recepció del POL: Edifici el Roure, C/Balmes, 10. 937131421. Obert de dilluns a divendres, de 9 a14 h, i dilluns i dimecres de 16 a 19h.

 

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat