Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Cultura


Dilluns, 5 de desembre del 2011
La Biblioteca de Polinyà ha instal·lat un punt d'intercanvi de llibres
Per potenciar la lectura i perquè d'altres persones aprofitin els llibres que tenim a casa i ja no els tornarem a llegir

La Biblioteca de Polinyà ha instal·lat un punt d'intercanvi de llibres per potenciar l'aprofitament de llibres que tenim a casa, que ja hem llegit, que estan en bon estat i que altres persones poden gaudir-ne.

Des de la regidoria de Cultura i la biblioteca municipal es vol potenciar tant la lectura com l'intercanvi de llibres; d'una banda perquè la lectura no es vegi afectada a causa de les possibles dificultats econòmiques actuals i també per poder donar una segona oportunitat als llibres que tenim a casa però ja mai llegim ni consultem.

Al vestíbul de la biblioteca s'ha habilitat un moble on es poden deixar els llibres que es volen donar o intercanviar amb una altra persona. Un cop llegits, aquests llibres es poden tornar a dipositar al punt d'intercanvi. El el material que s'hi deixi ha d'estar en bon estat.

El personal de la biblioteca serà el responsable de gestionar aquells documents que no es considerin adequats al servei, o bé d'incorporar-los al fons bibliogràfic de la biblioteca i, en definitiva, vetllarà pel seu bon ús i funcionament.

 

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Informació relacionada
Edificis i Equipaments
Relacionat Oficina de Català de Polinyà. El Roure
Relacionat Biblioteca Municipal
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat